North Park

Lägenheter

Fyra trevåningslängor med runtgående balkonger

De fyra lägenhetsbyggnaderna består av trevåningslängor, två på vardera sida om hotellparken. Hotellet och lägenheterna har ett tydligt arkitektoniskt släktskap, även avseende belysning och skyltning.

Byggnaderna är enhetligt gestaltade med runtgående balkonger och våningsvis växande utkragningar. Balkongernas helglasräcken i klarglas blir naturligt frostade vintertid och entrébalkongernas golv består av naturfärgat trä med svarta plåtdetaljer.

Hus 3 möter marken i sydväst med en sockelvåning i grå betong. Här kommer du att ha tillgång till bland annat vallarbar, cykelverkstad och gemensam bastu.

Ljusa och luftiga sällskapsytor.
Sällskapsrum med kök.
Sällskapsrum med kök.
Kök.

Två bostadsrättsföreningar

Området är uppdelat i två bostadsrättsföreningar, en på vardera sida. Bostadsrättsföreningarna kommer att ingå avtal om uthyrning med North Park Hotel som kommer att drivas av Story Hotels. Lägenhetsinnehavaren har således möjlighet att hyra ut sin lägenhet via North Park Hotel om möblerna uppfyller hotellets standard. Ett möbelpaket kommer att tas fram gemensamt med hotellet för att säkerställa kvalitet och pris.

Sovrum med naturkänsla.

Hyr ut och finansiera din investering

Hall med smart förvaring.
Närhet till hotellets bekvämligheter.
Badrum med bastu, lgh 70 kvm (och vissa 54 kvm)
Badrum med bastu, lgh 87 kvm
Idres sprakande natur.

Intresseanmälan

Vill du veta mer om North Park Apartments? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.    North Park Apartments Sovrum